РСМ Македонија
Languages

Languages

Длабинска анализа (Due Diligence) при купопродажба

Контактирајте нѐ на contact@rsmmk.mk, или на +389 (0) 2 3233 301.

Процена при купопродажба

Ако купувате или продавате компанија или дел од неа, Друштво за ревизија РСМ Македонија може да Ви ја обезбеди стручната поддршка потребна за проценување и верификација на вистинската вредност на инвестицијата.

Длабинска анализа (Due Diligence) на финансиите, стратегијата, маркетингот, управувањето и правото

Почнувајќи од финансиите, но осврнувајќи се и на другите аспекти на бизнисот како стратегијата, маркетингот, управувањето, правото, нашата длабинска анализа ќе ја направи Вашата одлука многу полесна.

Преговори за време на трансакција

Друштво за ревизија РСМ Македонија може да се вклучи и во преговори за време на трансакцијата.

How can we help you?

Contact us by phone +389 (0) 2 3233 301/302 or submit your questions, comments, or proposal requests.

Email us