РСМ Македонија
Languages

Languages

Менаџерски, административни услуги и регистрација на правно лице

Контактирајте нѐ на contact@rsmmk.mk, или на +389 (0) 2 3233 301.

  • Подготовка на документи

  • Поддршка при отворање на бизнис

  • Оперативна поддршка

  • Регистрациона адреса

  • Претставување пред институции

 

Менаџерски услуги

Друштво за ревизија РСМ Македонија ќе Ви ги обезбеди сите дополнителни капацитети потребни за менаџирање на Вашата компанија.

Административни услуги

Нашиот кадар ќе ги врши потребните административни работи во Ваше име, а воедно и ќе Ве советува по стратешки прашања.

Регистрација на правно лице

Од регистрацијата на Вашето локално правно лице, до развој на стратегија и деловни активности, ние ќе бидеме Ваш постојан партнер и советник.​

How can we help you?

Contact us by phone +389 (0) 2 3233 301/302 or submit your questions, comments, or proposal requests.

Email us