Kreu
Kreu
Kreu

RSM - The global destination for your audit, tax and consulting needs.

Rreth RSM 

RSM është një rrjet i fuqishëm ekspertësh në fushën e auditimit, taksave dhe konsulencës me zyra në të gjithë botën. Si një ekip i përbashkët, ne ndajmë aftësitë, njohuritë dhe burimet tona, duke patur një qasje me qendër klientin e cila bazohet në një kuptim të thellë të biznesit tuaj.. 

Lexo më shumë

Fakte rreth Rrjetit të RSM

Kreu

Vënde

Ne kemi zyra në 120 vende dhe jemi në secilën nga 40 qendrat kryesore të biznesit në të gjithë botën.

Kreu

Njerëz

Ne numërojmë staf mbi 57,000 

Kreu

Zyrat

Ne kemi mbi 830 zyra në të gjithë Amerikën, Evropën,  MENA, Afrike and Asia Pacific.

Global highlights:

RSM publikon 8 miliardë dollarë të ardhura globale si trampolinë për Strategjinë transformuese 2030 

RSM, ofruesi kryesor i shërbimeve të auditimit, taksave dhe konsulencës për bizneset e tregut të mesëm, ka publikuar sot të ardhura prej mbi 8 miliardë dollarë për vitin 2022 dhe ka njoftuar nisjen e Strategjisë së saj Globale 2030, e fokusuar në transformimin, rritjen dhe krijimin e vlerave pozitive dhe të qëndrueshme për të gjithë palët e interesuara.