Градење за иднината

Тежок пазар, кредити со високи камати, сметководствени стандарди во развој, загриженост за променливите даноци – ова се тешки времиња за компаниите за недвижнини и градежништво. Потребни ви се искусни стручњаци кои ја разбираат оваа индустрија и кои напорно ќе работат за да ве разберат и за да ви помогнат да ги остварите вашите цели.

Контактирајте нѐ на [email protected], или на +389 (0) 2 3233 301.

Доколку не сте во можност да ни пратите email порака или да не контактирате по телефон, со пополнување на контакт формата подолу ќе стапиме во контакт со Вас.

CAPTCHA