Средно рангираните компании на пазарот продолжуваат да бидат примарна област на инвестиции на фирмите со приватен капитал од сите големини. Еднаш кога зделката ќе биде склучена, мора да се максимализира вредноста на овие инвестиции. Нашите услуги за фирмите со приватен капитал ќе ви помогнат да создадете вредност низ животниот циклус на приватнио ткапитал.

Контактирајте нѐ на [email protected], или на +389 (0) 2 3233 301.

Доколку не сте во можност да ни пратите email порака или да не контактирате по телефон, со пополнување на контакт формата подолу ќе стапиме во контакт со Вас.