Сметководствени стандарди. Регулатива во индустријата. Даночни правила во постојан растеж. Нова легислатива.

Со искуство во поддршка на секторот на услуги во финансиите во клучните финансиски центри, преку нашата мрежа им помагаме на организациите да се справуваат со комплексни теми поврзани со известување, управување и регулаторни проблеми за да ги постигнат своите цели.

Контактирајте нѐ на [email protected], или на +389 (0) 2 3233 301.

Доколку не сте во можност да ни пратите email порака или да не контактирате по телефон, со пополнување на контакт формата подолу ќе стапиме во контакт со Вас.