Македонија
Languages

Languages

Канцеларија Тетово

Address

ул.  "Дервиш Цара" бр.5, влез 1, кат 3, стан 6, 1200 Тетово

T: +389 (0) 72 224 666

Default

General enquiries

Office contact form

Office contacts

Самир Беџети
Координатор за сметководство

Услуги: Даноци, Ревизија

Тамара Габер
Асистент за бизнис развој