Контактирајте нѐ на [email protected], или на +389 (0) 2 3233 301.

Планирање и оценка на годишни финансиски резултати:

  • Буџетирање

  • Периодични оценки

  • Воспоставување на индикатори на успешост

Систем за контрола на управување

Нашето долгогодишно искуство со средни и големи компании и нивните контролинг системи, ни овозможува да понудиме високо професионална услуга во оваа област.

Максимизирајте ја оперативната ефикасност

Независно во која фаза на развој на контролинг процесот се наоѓа Вашата компанија, ние можеме да Ви обезбедиме услуга која значително ќе влијае на Вашето работење и финансиски резултат.

Имплементација на контролинг системи 

Почнувајќи од едноставни до софистицирани контролинг решенија, ние ќе ги задоволиме Вашите потреби за контролинг систем кој е ценовно ефективен и скроен на Вашиот бизнис.

Контактирајте нѐ на [email protected], или на +389 (0) 2 3233 301.

Доколку не сте во можност да ни пратите email порака или да не контактирате по телефон, со пополнување на контакт формата подолу ќе стапиме во контакт со Вас.