Контакт

Побарајте понуда за некоја од нашите услуги за ревизијаИТ ревизија, сметководство и даноци, пресметка на плата, вештачење, процена, регистрација на фирми, имплементација на Oracle NetSuite и правно советување.

Внесете ги податоците за Вашата компанија и услугата за која сте заинтересирани,  нашиот тим ќе ја разгледа Вашата порака и ќе Ве контактира! Полињата обележани со *задолжително е  да се пополнат. 

Побарајте понуда преку нашиот формулар. Доколку ви се потребни дополнителни информации, контактирајте нѐ на [email protected] .

Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност.