Publications

29 Април 2020
Би сакале да Ве информираме дека во „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр.111/2020 од ден 28.04.2020 година објавена е Уредба со законска сила за финансиска поддршка на работодавачите погодени од здравствено-економската криза...
23 Ноември 2016
Stefan Nikoloski, MSc in Economics, CISA
Најчести дилеми околу пресметките на плата во случај на отсуство заради одмори, боледувања и други причини.
5 Септември 2016
14 КОМПАНИИ ОД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПРОГЛАСЕНИ ЗА НАЦИОНАЛНИ ШАМПИОНИ ПРИ ЕВРОПСКИТЕ БИЗНИС НАГРАДИ 2016/2017 СПОНЗОРИРАНИ ОД РСМ   РСМ честита за одличноста покажана во престижното доделување на награди  

How can we help you?

Contact us by phone at +389 (0) 2 3233 301/302 or submit your questions, comments, or proposal requests.

Email us