Контактирајте нѐ на [email protected], или на +389 (0) 2 3233 301.

Советодавни услуги

  • Пресметка на даночни обврски 

  • Oптимизација на даночни плаќања за правни и физички лица

  • Царини 

  • Утврдување на трансферни цени според ОЕЦД правила

Искусни консултанти

Споделувајќи го нашето искуство и стручност им помагаме на нашите клиенти да го постигнат најдобриот можен резултат при нивните операции.

Додаваме вредност на Вашиот бизнис

Можеме да Ви понудиме стручен совет во секоја област на бизнисот со единствена цел да ѝ помогнеме на Вашата компанија да биде поефективна и поефикасна во работењето.

Стекнете конкурентска предност

Нашата цел е да работиме заедно со нашите клиенти за да го постигнеме посакуваниот раст преку постојани подобрувања во конкурентноста.

Секогаш запознаени со најновите законски измени

Преку континуирано обучување и подобрување на нашите познавања на системот за даноци и други давачки на локално и меѓународно ниво, нашиот тим е подготвен во секој момент да Ви понуди високо стручен совет од областа на даноци и други давачки.

 

Пристап до финансиски средства

  • Подготовка на документација

  • Посредување со банки

  • Издавање на акции

  • Управување со парични средства

Контактирајте нѐ на [email protected], или на +389 (0) 2 3233 301.

Доколку не сте во можност да ни пратите email порака или да не контактирате по телефон, со пополнување на контакт формата подолу ќе стапиме во контакт со Вас.