Контактирајте нѐ на [email protected], или на +389 (0) 2 3233 301.

 • Управување со ризици

 • Воспоставување и организација на финансиско-сметководствен сектор

 • Воспоставување на процедури во работењето

 • Оптимизација на трошоци

 • Осигурување

 • Посредување во избор на човечки ресурси во финансиската област

 • Воспоставување и унапредување на компаниските ИТ системи и софтвер

 • Планирање на деловен развој

 • Подготовка на проекти

 

Друштво за ревизија РСМ Македонија ја темели својата понуда врз основа на различните стручни познавања и искуства на својот тим.

Освен основните услуги што ги нудиме, ние го нудиме и нашето знаење во која било област во која би било корисно и ефективно.

 

Менаџерски, административни услуги и регистрација на правно лице

 • Подготовка на документи

 • Поддршка при отворање на бизнис

 • Оперативна поддршка

 • Регистрациона адреса

 • Претставување пред институции

 

Менаџерски услуги

Друштво за ревизија РСМ Македонија ќе Ви ги обезбеди сите дополнителни капацитети потребни за менаџирање на Вашата компанија.

Административни услуги

Нашиот кадар ќе ги врши потребните административни работи во Ваше име, а воедно и ќе Ве советува по стратешки прашања.

Регистрација на правно лице

Од регистрацијата на Вашето локално правно лице, до развој на стратегија и деловни активности, ние ќе бидеме Ваш постојан партнер и советник.​

Контактирајте нѐ на [email protected], или на +389 (0) 2 3233 301.

Доколку не сте во можност да ни пратите email порака или да не контактирате по телефон, со пополнување на контакт формата подолу ќе стапиме во контакт со Вас.