Македонија
Languages

Languages

Марта Хаџиевска
Асистент за ревизија

Biography

          

News articles

Влијанието на ERP системите врз бизнисот и продуктивноста на вработените

12 Ноември 2020
Во денешниот современ деловен свет, секое претпријатие што се обидува да остане во чекор со времето, во своето работење има применето некаков облик на ERP информациски системи за да може да ...